Werkwijze

U organiseert een evenement en hebt voor het in goede banen leiden van de verkeersstromen verkeersregelaars nodig? Bij de SVBS bent u aan het juiste adres.
Wettelijk gezien mogen alleen gecertificeerde verkeersregelaars ingezet worden op de openbare weg. Buiten de openbare weg (parkeerplaatsen) mogen parkeerhulpen ingezet worden. Deze hoeven niet aan wettelijke eisen te voldoen. U kunt hiervoor dus gebruik maken van uw eigen netwerk aan vrijwilligers.

Door middel van het aanmeldformulier kunt u uw verzoek indienen. Wij nemen vervolgens telefonisch contact met u op om uw evenement en de benodigde inzet te bespreken. Aan de hand van deze informatie voorzien wij u van een offerte. Na ondertekening van de offerte gaan wij actief voor u op zoek naar verkeersregelaars.

Wij kunnen alleen onze medewerking aan uw evenement verlenen als wij achter het gemaakte verkeersplan staan. Als er naar onze mening te weinig verkeersregelaars worden ingezet en er daardoor een verkeersonveilige situatie dreigt te ontstaan, zijn wij genoodzaakt ons terug te trekken.

Beschikt u al over een ruim bestand aan vrijwilligers? U kunt ook contact met ons opnemen om uw eigen vrijwilligers (door middel van e-learning) op te laten leiden tot verkeersregelaar.

Bij spoed kunt u bellen met 06 558 145 14 .

Copyright SVBS © 2019